Árajánlat Igénylése Jász-Nagykun-Szolnok-vármegyébőlÁrajánlat Igénylése Jász-Nagykun-Szolnok-vármegyéből
áraink díjszabása jász-nagykun-szolnok-vármegyei ügyfeleinknek
QR kód:
Ez az oldal megtekinthető okostelefonon is. Olvassa le a kódot a QR olvasó alkalmazásával.

Áraink díjszabása

A Kárpit Szerviz Kft. ügyfélszolgálata pontos árajánlatot tud adni Önnek Jász-Nagykun-Szolnok-vármegyében lévő ülő vagy fekvő kárpitozott bútorára, ha az árajánlat igénylő lapot kitölti, és feltölt legalább egy képet a kárpitozandó bútorról.

Ha nem tud képet küldeni a bútorról akkor az sem probléma, nincs más dolga, mint jász-nagykun-szolnok-vármegyei otthonából kényelmesen ülve felhívni minket, időpontot egyeztetni, és mi bútorát ingyenesen felmérjük. Kiszámoljuk, milyen és mekkora mennyiségű anyagra lesz szükség a kárpitozás, javítás, restaurálás során.

Kárpitos .org - Áraink Díjszabása Jász-Nagykun-Szolnok-vármegyében

Ezután önnek lehetősége nyílik a mi több száz darabos nagyon jó minőségű szövet, műbőr, bőr minta kollekciónkból való választásra, amikre garanciát is vállalunk.

Vagy dönthet akár úgy is, hogy Ön saját maga szerzi be a megfelelő mennyiségű kárpit anyagot jász-nagykun-szolnok-vármegyei kárpitos bútorára.

A felmérés után adunk Önnek egy árajánlatot és eldöntheti, hogy igényt tart-e kárpitos szolgáltatásainkra megfizethető árakon.

Amennyiben Ön úgy dönt árajánlatunk elnyerte tetszését, úgy egy megbeszélt időpontban a bútorát cégünk Jász-Nagykun-Szolnok-vármegyéből elszállítja telephelyére, majd a kárpitosmunka elvégzése után a megbeszélt határidőre vissza is viszi azt.

De mint említettük e-mailen érkezett jó minőségű fotók alapján is tudunk árajánlatot adni.