Árajánlat IgényléseÁrajánlat Igénylése

Hello tavasz akció!

Hello tavasz akciónk keretein belül, 33% de minimum 100.000 Forint kedvezményt biztosítunk munkadíjunkból minden ülőgarnitúra kárpitozása esetén, lakossági ügyfeleink részére. Ha Ön április 15-ig megrendeli ülőgarnitúrájának kárpitozását, akkor minimum 100.000 Forintot jóváírunk a végösszegből! Árajánlat igényléséhez kattintson ide.

Linkcsere program
QR kód:
Ez az oldal megtekinthető okostelefonon is. Olvassa le a kódot a QR olvasó alkalmazásával.

Linkcsere program

Mi az a linkcsere program?

A linkcsere egy olyan lehetőség két weblap között, amivel kölcsönösen segíthetjük egymást. Üzenet küldés a link cserére itt, de először kérem olvassa el ezen az oldalon a linkcsere leírását, feltételeit.

Linkcsere Hogyan, miért?

Ha egymás oldalait ajánljuk, ezzel is segítjük látogatóinkat az információszerzésben, akik így remélhetően elégedettebbek lesznek. Percek alatt jelentkezhet a kölcsönös és ingyenes linkcsere programunkba. A kölcsönös linkcsere azt jelenti, hogy Ön elhelyezi a mi hivatkozásunkat az Ön weblapján, ami a Kárpitos .org oldalra mutat, és mi cserébe elhelyezzük az Ön oldalának hivatkozását a Partnerek menüpontban. Ajánljuk egymást, hogy oldalaink minél ismertebbek legyenek. Napjaink legnépszerűbb keresőjének, a Google találati sorrendjének a meghatározásában fontos szerepet játszik az úgynevezett PageRank. Ez az érték (leegyszerűsítve) azt mutatja, hogy hány link (hivatkozás) és milyen helyekről mutat az adott oldalra. Azaz minél több külső link mutat weblapunkra a Google által is értékesnek tartott más lapokról , valószínűsíti azt, hogy a Google előrébb sorol a találatai sorában.

Kárpitos .org - Linkcsere Program

Link Csere feltételei:

  • A linkcsere ajánlásban megadott adatok legyenek valósak.
  • A weblap legyen magyar nyelvű, színvonalas, látogatott.
  • A weblap és a linkcserét felajánló e-mail címe ugyanazon a saját domain név alatt legyenek.

A link csere partner linkjének az elhelyezése:

A partner linkje a Kárpitos .org főoldalról elérhető Partnerek oldalra kerül, szöveges link formájában. A partnerek megjelenítési sorrendje nem a Kárpitos .org-ra mutató oldaluk PageRank értékei alapján történik.

A partner oldaláról a Kárpitos .org-ra mutató hivatkozás:

<a title="bútorkárpitozás mefizethető árakon 1 év garanciával" href="http://www.karpitos.org/" target="_blank">Kárpitos .org a bútor kárpitos</a>

Igy néz ki:

Kárpitos .org a bútor kárpitos

Link csere elfogadása vagy elutasítása:

A linkcsere elfogadásáról egy héten belül értesítjük, elutasítás esetében küldünk külön értesítőt.

Link csere felmondása:

Bármely fél jogosult a másik fél oldalára mutató link előzetes egyeztetés nélküli eltávolítására. A szakmai etika azonban megkívánja, hogy erről a tényről értesítse a másik felet.Linkcsere program üzenet küldése
Linkcsere partner neve:
Linkcsere partner visszalink URL címe:
Linkcsere partner weboldala URL címe:
Linkcsere partner e-mail címe:
Linkcsere partner weboldal leírása: