Árajánlat Igénylése SárkeresztúrrólÁrajánlat Igénylése Sárkeresztúrról
Antik bútor felújítás Sárkeresztúr
QR kód:
Ez az oldal megtekinthető okostelefonon is. Olvassa le a kódot a QR olvasó alkalmazásával.

Antik és Stíl bútor felújítás, Javítás Sárkeresztúron

Sárkeresztúri otthonában a kényelmes és már jól megszokott antik bútorai immáron nem az eredeti fényükben pompáznak?

Antik bútor felújítás Sárkeresztúr

Szervizünk vállalja Sárkeresztúron az antik és stíl bútorok teljes körű felújítását, restaurálását, fényezését, javítását, kárpitozását, szükség esetén komplett újraépítését, hiányzó faragások pótlását.

A jól begyakorolt hagyományos technológiák és eljárások, a jól bevált hagyományos restaurátor anyagok használata teszi lehetővé azt, hogy visszaállítsuk az Ön sárkeresztúri antik bútora korabeli állapotát.

Antik bútor kárpitozás Sárkeresztúron

A hagyományos technológiával készült, de mára már elhasználódott ülő és fekvőbútorok restaurálásánál, az eredeti állapotok teljes visszaállítására törekszünk. Csapatunk egyik tagja tapasztalt antik bútor restaurátor, ő a fa részek teljes felújítását eltudja végezni, mivel fafaragó is egyben, igény esetén a hiányzó faragott részeket is pótolni tudja. Kárpitosaink hagyományos anyagokkal újítják fel a régi bútorokat, így egyaránt használnak lószőrt, afrikot, bútorrúgót és vattát is. Lényegében az antik bútorok felújítását kizárólag hagyományos technológiával és hagyományos anyagokkal, tehát kézimunkával végezzük el.

Kattintson ide és kérjen árajánlatot sárkeresztúri kárpitos bútorára!