Árajánlat Igénylése GyömörérőlÁrajánlat Igénylése Gyömöréről

Tavaszi akció!

A jó idővel, a jó árak is megérkeztek. Tavaszi akciónk keretein belül, 33% de minimum 100.000 Forint kedvezményt biztosítunk munkadíjunkból minden ülőgarnitúra kárpitozása esetén, Gyömöre és környéki ügyfeleink részére. Ha Ön május 31-ig megrendeli ülőgarnitúrájának kárpitozását, akkor minimum 100.000 Forintot jóváírunk a végösszegből! Árajánlat igényléséhez kattintson ide.

áraink díjszabása gyömörei ügyfeleinknek
QR kód:
Ez az oldal megtekinthető okostelefonon is. Olvassa le a kódot a QR olvasó alkalmazásával.

Áraink díjszabása

A Kárpit Szerviz Kft. ügyfélszolgálata pontos árajánlatot tud adni Önnek Gyömörén lévő ülő vagy fekvő kárpitozott bútorára, ha az árajánlat igénylő lapot kitölti, és feltölt legalább egy képet a kárpitozandó bútorról.

Ha nem tud képet küldeni a bútorról akkor az sem probléma, nincs más dolga, mint gyömörei otthonából kényelmesen ülve felhívni minket, időpontot egyeztetni, és mi bútorát ingyenesen felmérjük. Kiszámoljuk, milyen és mekkora mennyiségű anyagra lesz szükség a kárpitozás, javítás, restaurálás során.

Kárpitos .org - Áraink Díjszabása Gyömörén

Ezután önnek lehetősége nyílik a mi több száz darabos nagyon jó minőségű szövet, műbőr, bőr minta kollekciónkból való választásra, amikre garanciát is vállalunk.

Vagy dönthet akár úgy is, hogy Ön saját maga szerzi be a megfelelő mennyiségű kárpit anyagot gyömörei kárpitos bútorára.

A felmérés után adunk Önnek egy árajánlatot és eldöntheti, hogy igényt tart-e kárpitos szolgáltatásainkra megfizethető árakon.

Amennyiben Ön úgy dönt árajánlatunk elnyerte tetszését, úgy egy megbeszélt időpontban a bútorát cégünk Gyömöréről elszállítja telephelyére, majd a kárpitosmunka elvégzése után a megbeszélt határidőre vissza is viszi azt.

De mint említettük e-mailen érkezett jó minőségű fotók alapján is tudunk árajánlatot adni.