Árajánlat Igénylése GoloprólÁrajánlat Igénylése Golopról

Ha nyár, akkor vakáció-akció!

Vakáció-akciónk keretein belül, minimum 100.000 Forint kedvezményt biztosítunk minden ülőgarnitúra kárpitozása esetén, Golop és környéki ügyfeleink részére. Ha Ön július 31-ig megrendeli ülőgarnitúrájának kárpitozását, akkor 33% de minimum 100.000 Forint kedvezményt elengedünk a munkadíjunkból! Árajánlat igényléséhez kattintson ide.

kárpitos .org golop - szövetminták
QR kód:
Ez az oldal megtekinthető okostelefonon is. Olvassa le a kódot a QR olvasó alkalmazásával.

Kárpitos .org Golop - Szövetminták

A kárpitozás során nagyon fontos, hogy jó minőségű anyagot válasszunk, hiszen ez nagyban befolyásolja bútorunk esztétikai megjelenését, de tartósságát és rugalmasságát is.

Mi több száz jó minőségű kollekcióval (kb. 2.000 darab minta, szín- textúra- és anyag- szerint) dolgozunk egyszerre, minden egyes ügyfelünkhöz személyesen visszük ki mintáinkat. Hiszen hogyha képeiket feltennénk az internetre, hiába tetszene a színe ha az tapintásra nem megfelelő. És persze tudjuk azt is, hogy különböző színek és anyagok, különböző fényviszonyok között más-más hatást keltenek.

Velünk viszont golopi otthonában, akár a bútora mellett veheti szemügyre anyagainkat, és bizonyosodhat meg arról, hogy a kiválasztott szövet jól fog mutatni az elkészült bútoron. Továbbá a személyes konzultáció során kollégáink valamennyi kérdésére szakszerű válaszokat tudnak adni, mind a tisztítást, mind pedig a praktikussági szempontokat figyelembe véve, egyénre szabottan az Ön számára.

Hiszen tudjuk, hogy más színek és anyagok lesznek hasznosak egy kisgyermekes család, vagy esetleg egy háziállattal rendelkező megrendelő számára.

Minden kollekciónknak van mintás és egyszínű változata is. Akár azért ha valaki kombinálni szeretné az egyforma textúrájú anyagokat így van lehetősége, vagy ha Ön csak a mintáshoz más pedig a minta nélküli anyagokhoz ragaszkodik. Hatalmas az anyagválasztékunk és minden anyagunk néhány napon belül raktárkészletről beszerezhetők. Így rövid határidővel tudjuk felújítani a kárpitozandó bútorokat.

A szöveteken kívül kárpitozunk textilbőrrel, különböző erősségű vásznakkal, valamint ponyvákkal. A ponyvákat- vásznakat- kerti bútorok kárpitozására használjuk leggyakrabban. Textilbőrök közül olyan erősségű és minőségű anyagokkal is dolgozunk, melyek megtévesztően hasonlítanak a valódi bőrhöz, és már a gyártók is 5 év garanciát vállalnak rá.

Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kárpitos .org Golop - Golopi Bútorszövet Minták