Árajánlat Igénylése Celldömölk-IzsákfárólÁrajánlat Igénylése Celldömölk-Izsákfáról

Ha nyár, akkor vakáció-akció!

Vakáció-akciónk keretein belül, minimum 100.000 Forint kedvezményt biztosítunk minden ülőgarnitúra kárpitozása esetén, Celldömölk-Izsákfa és környéki ügyfeleink részére. Ha Ön július 31-ig megrendeli ülőgarnitúrájának kárpitozását, akkor 33% de minimum 100.000 Forint kedvezményt elengedünk a munkadíjunkból! Árajánlat igényléséhez kattintson ide.

Ülőgarnitúra kárpitozás Celldömölk-Izsákfán
QR kód:
Ez az oldal megtekinthető okostelefonon is. Olvassa le a kódot a QR olvasó alkalmazásával.

Ülőgarnitúra kárpitozás Celldömölk-Izsákfán

Celldömölk-Izsákfai otthona ülőgarnitúrájának kárpitozását, átalakítását nem csupán a kényelmi és dekoratív szempontok, hanem a takarékossági megfontolások is joggal indokolhatják. Legtöbbször ugyanis jóval olcsóbb megjavíttatni, vagy újrakárpitoztatni egy ülőgarnitúrát, mint újat venni helyette. Kárpitos műhelyünkben már átkárpitozott ülőgarnitúrák képeiből készült rövid válogatást Celldömölk-Izsákfai Fotógalériánkban tekintheti meg.

Kárpitos .org Celldömölk-Izsákfa - Celldömölk-Izsákfai Ülőgarnitúra Kárpitozás

Ülőgarnitúra javítás, áthúzás, felújítás, átalakítás Celldömölk-Izsákfán:

 • Sarokgarnitúra
 • Textilbőr ülőgarnitúra
 • Elemes ülőgarnitúra
 • 3+2+1 garnitúra
 • 3+1+1 ülőgarnitúra
 • Ágyazható sarokgarnitúra
 • Lábtartós ülőgarnitúra
 • Ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra
 • Nyitható sarokgarnitúra
 • Ággyá alakítható ülőgarnitúra
 • 2-1-1 fix ülőgarnitúra
 • 3-2-1 ágyazható ülőgarnitúra
 • L alakú sarokgarnitúra
 • U alakú garnitúra
Kárpitos .org Celldömölk-Izsákfa - Sarokgarnitúra áthúzása Celldömölk-Izsákfán kiváló minőségben

Ha Ön Celldömölk-Izsákfai ülőgarnitúrája átalakításán gondolkodik, mert átszeretné rendezni a nappalit, vagy éppen a frissen vásárolt celldömölk-izsákfai lakásában már nem úgy mutat ahogy önnek az tetszetős, akkor érdemes az ülőgarnitúra áthúzása előtt elhatározni azt. Az ülőgarnitúra átalakításának sokféle módja van, felsoroltunk néhányat a lehetőségek tárházából.

 • L alakú garnitúra állásának megváltoztatása, pl. egy három elemes garnitúra átalakítása esetén a 2 személyes és 3 személyes elemét felcseréljük, így alakítva egy balos sarok ülőből jobbost vagy éppen fordítva.
 • Fix ülőgarnitúra átalakítása ággyá nyithatóvá, amikor egy garnitúrát ami eddig csak ülő alkalmatosságként szolgált, alakítunk át kihúzhatósra, hogy szükség esetén többen is delelhessenek rajta.
 • Sarokgarnitúra átalakítása két kanapévá, ekkor a gyárival megegyező karfákat készítünk az elemek végeire, hogy azok kellően dekoratívak legyenek.
 • Kanapék alakítása egy komplett ülőgarnitúrává, mikor az Ön által igényelt oldalon a karfákat megszüntetjük és a háttámlát is a szükséges méretig nyújtjuk, hogy egy egységként pompázhasson az elkészült garnitúra.
 • Sarok garnitúra egyik elemének lerövidítése, vagy épen az egyik elem megnyújtása az ön igényei alapján.

A nagy igénybevétel miatt gyakran előfordul, hogy némely helyen a kárpitos ülőgarnitúra szövete szétfeslik vagy kikopik, de a szivacsok még tökéletes állapotban vannak, ezért a sérült kárpitanyag cseréje megoldhatja a problémát. A modern kárpitozott ülőgarnitúrák áthúzását, minden celldömölk-izsákfai ügyfelünknek, egy adott listaáron vállaljuk, függetlenül attól, hogy az ülőgarnitúra bútorszövet, textilbőr vagy éppen műbőr huzatot kap majd.

Az üllőgarnitúrák áthúzásának egységes árát azért találtuk ki, hogy minden celldömölk-izsákfai családnak lehetősége legyen garnitúrájuk áthúzatására. Saját elképzeléseit, vágyait vigye be Celldömölk-Izsákfai otthonába! Ha velünk kárpitoztatja ülőgarnitúráját, akkor nagyon kedvező árakon juthat egyedi stílushoz otthonában. Az ülőgarnitúra átkárpitozás árairól bővebben az árajánlat igénylő lap használatával tájékozódhat.

A bútorboltokban nem az Ön elképzelései, ötletei és színkombinációi szerint kárpitozzák a bútorokat, ott csak egy sablonos kárpitozott terméket kaphat. Mi minden celldömölk-izsákfán és környékén lévő ülőgarnitúra átkárpitozása esetén, megvalósítjuk azokat! Nálunk Önnek lehetősége van, minden celldömölk-izsákfai ülőgarnitúra áthúzása esetén kombinálni az anyagokat színük, textúrájuk, és alapanyaguk tekintetében. Például textilbőr- bútorszövet- , vagy bútorszövetek esetén, mintás szövetet kombinálni az egyszínűvel stb. Az egyedi igényeket is kielégítő szolgáltatásainkról bővebben itt tájékozódhat. Nálunk minden szempontból az ügyfél az első, a kárpitozás során felhasznált anyagokra garanciát vállalunk. Ülőgarnitúra kárpitozás Celldömölk-Izsákfán 1 év garanciával!

Kárpitos .org Celldömölk-Izsákfa - Ülőgarnitúra Felújítása Celldömölk-Izsákfán

Hogyan történik egy Celldömölk-Izsákfai ülőgarnitúra áthúzása?

Tekintettel arra, hogy cégünk elég nagy régió lefedettségében érdekelt, informatikai rendszerünk és sok éves tapasztaltunk mégis lehetővé teszi, hogy bármely kárpitozott celldömölk-izsákfai ülőgarnitúra áthúzása a terület mérete ellenére is, a lehető legrugalmasabban működjön.

Az ülőgarnitúra felújítása minden esetben az árajánlat igényléssel kezdődik, hiszen érthető okokból mindenki kíváncsi, az újrahúzás árairól. Az árajánlat igénylése történhet telefonon vagy e-mailen. Mi az e-mail küldését javasoljuk, mert akkor van lehetőség fénykép küldésére is, ami fontos, hiszen másképp nem látjuk a szóban forgó kárpitos bútort.

Ezek után kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, telefonon vagy e-mailen, és adunk Önnek egy pontos árajánlatot, mennyibe fog kerülni az ülőgarnitúra áthúzás- javítás- felújítás- kárpitozás- amennyiben kárpitozási ajánlatunk elnyerte tetszését, egy előre megbeszélt időpontban kollégáink kiszállnak Önhöz, és megtörténik az ülőgarnitúra áthúzásával kapcsolatos megbeszélés, kiválasztja az Önnek megfelelő textíliát ami önnek színre, textúrára, tapintásra egyaránt megfelelő. Ezek után Cégünk teherautóján Celldömölk-Izsákfáról elszállítjuk az ülőgarnitúrát a bútor kárpitos műhelybe, ott elvégezzük a szükséges javításokat, megtörténik az ülőgarnitúra áthúzása, majd a munkák végeztével Cégünk autóján vissza szállítjuk az ülőgarnitúrát az Ön celldömölk-izsákfai otthonába.

Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot!