Árajánlat Igénylése AkárólÁrajánlat Igénylése Akáról
Ülőgarnitúra kárpitozás Akán
QR kód:
Ez az oldal megtekinthető okostelefonon is. Olvassa le a kódot a QR olvasó alkalmazásával.

Ülőgarnitúra kárpitozás Akán

Akai otthona ülőgarnitúrájának kárpitozását, átalakítását nem csupán a kényelmi és dekoratív szempontok, hanem a takarékossági megfontolások is joggal indokolhatják. Legtöbbször ugyanis jóval olcsóbb megjavíttatni, vagy újrakárpitoztatni egy ülőgarnitúrát, mint újat venni helyette. Kárpitos műhelyünkben már átkárpitozott ülőgarnitúrák képeiből készült rövid válogatást Akai Fotógalériánkban tekintheti meg.

Kárpitos .org Aka - Akai Ülőgarnitúra Kárpitozás

Ülőgarnitúra javítás, áthúzás, felújítás, átalakítás Akán:

 • Sarokgarnitúra
 • Textilbőr ülőgarnitúra
 • Elemes ülőgarnitúra
 • 3+2+1 garnitúra
 • 3+1+1 ülőgarnitúra
 • Ágyazható sarokgarnitúra
 • Lábtartós ülőgarnitúra
 • Ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra
 • Nyitható sarokgarnitúra
 • Ággyá alakítható ülőgarnitúra
 • 2-1-1 fix ülőgarnitúra
 • 3-2-1 ágyazható ülőgarnitúra
 • L alakú sarokgarnitúra
 • U alakú garnitúra
Kárpitos .org Aka - Sarokgarnitúra áthúzása Akán kiváló minőségben

Ha Ön Akai ülőgarnitúrája átalakításán gondolkodik, mert átszeretné rendezni a nappalit, vagy éppen a frissen vásárolt akai lakásában már nem úgy mutat ahogy önnek az tetszetős, akkor érdemes az ülőgarnitúra áthúzása előtt elhatározni azt. Az ülőgarnitúra átalakításának sokféle módja van, felsoroltunk néhányat a lehetőségek tárházából.

 • L alakú garnitúra állásának megváltoztatása, pl. egy három elemes garnitúra átalakítása esetén a 2 személyes és 3 személyes elemét felcseréljük, így alakítva egy balos sarok ülőből jobbost vagy éppen fordítva.
 • Fix ülőgarnitúra átalakítása ággyá nyithatóvá, amikor egy garnitúrát ami eddig csak ülő alkalmatosságként szolgált, alakítunk át kihúzhatósra, hogy szükség esetén többen is delelhessenek rajta.
 • Sarokgarnitúra átalakítása két kanapévá, ekkor a gyárival megegyező karfákat készítünk az elemek végeire, hogy azok kellően dekoratívak legyenek.
 • Kanapék alakítása egy komplett ülőgarnitúrává, mikor az Ön által igényelt oldalon a karfákat megszüntetjük és a háttámlát is a szükséges méretig nyújtjuk, hogy egy egységként pompázhasson az elkészült garnitúra.
 • Sarok garnitúra egyik elemének lerövidítése, vagy épen az egyik elem megnyújtása az ön igényei alapján.

A nagy igénybevétel miatt gyakran előfordul, hogy némely helyen a kárpitos ülőgarnitúra szövete szétfeslik vagy kikopik, de a szivacsok még tökéletes állapotban vannak, ezért a sérült kárpitanyag cseréje megoldhatja a problémát. A modern kárpitozott ülőgarnitúrák áthúzását, minden akai ügyfelünknek, egy adott listaáron vállaljuk, függetlenül attól, hogy az ülőgarnitúra bútorszövet, textilbőr vagy éppen műbőr huzatot kap majd.

Az üllőgarnitúrák áthúzásának egységes árát azért találtuk ki, hogy minden akai családnak lehetősége legyen garnitúrájuk áthúzatására. Saját elképzeléseit, vágyait vigye be Akai otthonába! Ha velünk kárpitoztatja ülőgarnitúráját, akkor nagyon kedvező árakon juthat egyedi stílushoz otthonában. Az ülőgarnitúra átkárpitozás árairól bővebben az árajánlat igénylő lap használatával tájékozódhat.

A bútorboltokban nem az Ön elképzelései, ötletei és színkombinációi szerint kárpitozzák a bútorokat, ott csak egy sablonos kárpitozott terméket kaphat. Mi minden akán és környékén lévő ülőgarnitúra átkárpitozása esetén, megvalósítjuk azokat! Nálunk Önnek lehetősége van, minden akai ülőgarnitúra áthúzása esetén kombinálni az anyagokat színük, textúrájuk, és alapanyaguk tekintetében. Például textilbőr- bútorszövet- , vagy bútorszövetek esetén, mintás szövetet kombinálni az egyszínűvel stb. Az egyedi igényeket is kielégítő szolgáltatásainkról bővebben itt tájékozódhat. Nálunk minden szempontból az ügyfél az első, a kárpitozás során felhasznált anyagokra garanciát vállalunk. Ülőgarnitúra kárpitozás Akán 1 év garanciával!

Kárpitos .org Aka - Ülőgarnitúra Felújítása Akán

Hogyan történik egy Akai ülőgarnitúra áthúzása?

Tekintettel arra, hogy cégünk elég nagy régió lefedettségében érdekelt, informatikai rendszerünk és sok éves tapasztaltunk mégis lehetővé teszi, hogy bármely kárpitozott akai ülőgarnitúra áthúzása a terület mérete ellenére is, a lehető legrugalmasabban működjön.

Az ülőgarnitúra felújítása minden esetben az árajánlat igényléssel kezdődik, hiszen érthető okokból mindenki kíváncsi, az újrahúzás árairól. Az árajánlat igénylése történhet telefonon vagy e-mailen. Mi az e-mail küldését javasoljuk, mert akkor van lehetőség fénykép küldésére is, ami fontos, hiszen másképp nem látjuk a szóban forgó kárpitos bútort.

Ezek után kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, telefonon vagy e-mailen, és adunk Önnek egy pontos árajánlatot, mennyibe fog kerülni az ülőgarnitúra áthúzás- javítás- felújítás- kárpitozás- amennyiben kárpitozási ajánlatunk elnyerte tetszését, egy előre megbeszélt időpontban kollégáink kiszállnak Önhöz, és megtörténik az ülőgarnitúra áthúzásával kapcsolatos megbeszélés, kiválasztja az Önnek megfelelő textíliát ami önnek színre, textúrára, tapintásra egyaránt megfelelő. Ezek után Cégünk teherautóján Akáról elszállítjuk az ülőgarnitúrát a bútor kárpitos műhelybe, ott elvégezzük a szükséges javításokat, megtörténik az ülőgarnitúra áthúzása, majd a munkák végeztével Cégünk autóján vissza szállítjuk az ülőgarnitúrát az Ön akai otthonába.

Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot!