Adatvédelmi nyilatkozat

Az Adatvédelmi nyilatkozat arra szolgál, hogy biztosítsa a honlapra látogatókat, illetve a regisztrálókat arról, hogyan használhatja fel a Kárpit Szerviz Szolgáltató Kft. a személyes adataikat. Emlékeztetjük, hogy az alábbiak a Kárpit Szerviz Szolgáltató Kft. nyilatkozata, nem pedig a webes szolgáltatóé, ahol linkek találhatók.

Magán felhasználók adatai

Egyénre vonatkozó adatokat nem tesszük közzé az illető hozzájárulása nélkül. A látogatókat megkérjük, hogy bizonyos Kárpitos .org szolgáltatásokhoz adatokat szolgáltassanak annak érdekében, hogy megkülönböztethessük őket, és így igénybe tudják venni az adott szolgáltatást. Bizonyos esetekben a felhasználóktól demográfiai adatokat, vagy érdeklődési körüket is megkérdezhetjük annak érdekében, hogy szolgáltatásunkat az igényekhez tudjuk igazítani. Ezen információk megadása általában nem kötelező. A Kárpit Szerviz Szolgáltató Kft. időről időre szeretné megkeresni a magánfelhasználókat, hogy tájékoztatni tudjuk szolgáltatásainkról, ajánlatainkról. Ezeket az információkat azokhoz juttatjuk el, akik ebbe korábban beleegyeztek. Harmadik félnek nem adunk ki sem személyes, sem e-mail címre vonatkozó adatokat.

Kizárások

A Kárpit Szerviz Szolgáltató Kft. fenntartja a jogát arra, hogy kiadjon, vagy elzárjon adatokat hatósági meghatalmazás alapján, a rendszer működése, vagy a felhasználóinak védelme érdekében. A Kárpit Szerviz Szolgáltató Kft. ha csak teheti nem ad ki információt felhasználóiról. A Kárpit Szerviz Szolgáltató Kft. fenntartja a jogot, hogy aggregált mutatókat közöljön harmadik fél számára, például havi összesített látogatottsági adatokat.